Menü Bezárás

A Network Marketing és a kedv

Mit gondolsz, kell, hogy kedve legyen valakinek az MLM hálózatépítéshez?
Én nagyon sokáig azt gondoltam, hogy igen.

Meg voltam győződve, hogy kedv nélkül senki nem fog MLM hálózatot építeni.

Sőt, hosszú órákat és videókat szenteltem annak a kérdésnek a megválaszolására, hogy mitől lesz kedve valakinek MLM hálózatot építeni.

A teljes igazságot megvallva sajnos nem találtam erre a kérdésre megfelelő választ. A keresésem óta eltelt némi idő, és most már azt is tudom, hogy miért nem találtam meg azt az indokot, amitől valakinek kedve lehet az MLM hálózatépítéshez.

Azt leszámítva persze, hogy ezek az indokok mindenki számára mások lehetnek.

Nemrég rájöttem valamire.

Eléggé el voltam és vagyok foglalva saját életem átalakításával, ami sikeresen halad előre. Megnéztem, hogy mi vezetett engem oda, hogy ezt a projektemet sikerre tudjam vinni, hátha találok egy olyan okot, amit bárki más is alkalmazhat a saját életében.

Azt hiszem, rájöttem a megoldásra.

A fő kérdés, ahonnan indultam, az volt, hogy kell-e kedv az MLM hálózatépítéshez. Már az, hogy ezt a kérdést feltettem, megváltoztatta a saját paradigmáimat, hiszem teljes meggyőződésem szerint kedvtelenül, kedv nélkül az emberek, mint például Te, nem fognak MLM hálózatot építeni.

De megkérdőjeleztem ezt a paradigmát, és megkérdeztem, hogy ez tényleg így működik-e. Sokat tanultam sikeres emberektől, és én magam is elindítottam az életem megváltoztatását célzó változtatásokat.

Miközben változtam és változtattam magamon, rengeteg tapasztalatot szereztem és rájöttem, hogy a dolgok nem feltétlenül úgy működnek, ahogy én gondoltam.

Eljött az ideje a paradigma-váltásnak.

Ahogy haladt előre az életem megváltoztatásának a folyamata, úgy döbbentem rá, hogy hol hibáztam ennek a kedv-kérdésnek a kezelésében.

Ugyebár, mindig meg voltam győződve róla, hogy az MLM hálózatépítés kedv kérdése és akkor fog valaki network marketinggel foglalkozni és akkor lesz sikeres benne, ha van kedve a hálózatépítéshez. Nos, ellentétben az eddigiekkel, be kell hogy lássam, hogy tévedtem.

Nem volt igazam, amikor kedv megváltoztatását tűztem ki célul, hiszen a kedv az csak egy körülmény. Attól legfeljebb az függ, hogy jókedvűen vagy rosszkedvűen végzed el a dolgod.

De a dolgod el kell végezni, akkor is, ha nincs kedved hozzá. Ez amúgy az, amit a legtöbb ember a munkahelyén csinál, illetve amit csináltatnak vele.

Hiszen, sokan kedvtelenül járnak be dolgozni és kedvtelenül végzik el a rájuk bízott feladatot is, ami elég gyakran meglátszik az elvégzett munka minőségén is.

De ettől függetlenül a munka el van végezve.

Én 2014 szeptemberében eldöntöttem, hogy megváltoztatom az életem. Most nem az MLM-ről beszélek, hiszen az már régóta az életem része, hanem saját magam fizikai megváltoztatásáról.

Ez egy életet megváltoztató döntés volt, hiszen nem hagytam magamnak mentséget és kiutat, tudtam, hogy ezt most meg kell csinálnom.

Ennek része volt az is, hogy elkezdtem egy edzőterembe járni, egy személyi edzőhöz, aki segített a fizikai átalakulásom véghezvitelében.

Ezt most csak azért mondom el, hogy elmondhassam, hogy az esetek egy részében nem volt kedvem az edzésekre elmenni.

Ettől függetlenül, mivel megvolt a döntés és az elköteleződés is, természetesen mentem és csináltam. Meglepetésemre, azon edzések jelentős részében, amelyekhez nem volt kedvem, a cselekvés, a csinálás egy viszonylag rövid idő után a kedvemet is meghozta.

Odamentem kedvtelenül, meg hogy nem akarom én ezt, és mit keresek én itt, és az edzés közepe táján már szinte mindig belejöttem.

Tehát, a csinálás, a cselekedet, meghozta a kedvet a munka folytatásához!

Nem egyszer, többször. Sőt, nem csak nálam. Mivel egy idő után ez szinte általánossá vált, ezért levontam azt a következtetést, hogy nem a kedv szükséges valamilyen teljesítmény eléréséhez. Még csak nem is az akarat, hiszen az önmagában megint csak nem elég.

Ami szükséges, az először is egy életet megváltoztató végleges döntés. Az életet megváltoztató döntés olyan, amit később nem kérdőjelezel meg.

Eldöntötted és tartod magad hozzá.

Másodszor pedig a cselekvés. Meg kell tenned azt, amit eldöntöttél.

Ha csak a döntéseken múlna, számtalan nádszálkarcsú fiatalos milliomos járkálna az utcákon és élvezné az életet.

Nincs olyan lehetőség, hogy nem folytatod, nem csinálod tovább, vagy éppen feladod. Ez nem lehetséges, hiszen te eldöntötted. Pont.

A cselekvés rész legalább ugyanolyan fontos, mint a döntés. Eldöntöttem, megcsinálom.

Most, 2020-ban ugyanez történik az MLM hálózatépítés terén.

Eldöntöttem, hogy az idei évben felépítem azt az MLM hálózatot, amiről eddig csak álmodtam. A döntésem végleges és mellé tudom tenni a cselekvést is.

Ez a cselekvés sem kényelmes és még mindig előfordul, hogy nehezem veszem rá magam. De erős vagyok és minden nap megteszem, amit kell, és látom, tapasztalom, hogy működik.

Ez így egy bitang erős kombináció. Így megállíthatatlan vagyok.

Ez az év a megvalósítás éve. A network marketing él és virul, és benne vagyok a flow-ban.

Ha Te is úgy gondolod, hogy elég abból a sz*rból, amiben vagy, keress meg és beszélgessünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.