Menü Bezárás

MLM őszintén, korrektül, becsületesen

Miért fontos ezt ennyire kihangsúlyozni?

Azért, hogy a helyére kerüljenek a dolgok. Azért, hogy a legtöbb ember fejében az MLM-ről élő véleményt megváltozzon. Hogy a paradigma-váltás (ahogy a dolgok működnek) elinduljon.

Az MLM szakma alacsony társadalmi presztízse miatt.

Én egy, az emberek többsége által nem kedvet, sőt inkább utált szakmának a büszke képviselője vagyok. Hogy miért lett a Multi Level Marketing (Network Marketing, MLM) az egyik legkevésbé szeretett foglalkozás és hogyan alakult ki körülötte rengeteg elítélő és véleményem szerint téves vélemény, erről most nem szándékozom írni, ha valakit részletesebben érdekel, szívesen ajánlok a számára olvasnivalót.

Mint hálózatépítéssel foglalkozó szakember, elsősorban az emberek jelenével és jövőjével foglalkozom.

Ön hogyan képzeli el a jövőjét?
Ön hogyan képzeli el a jövőjét?

Ön hogyan képzeli el a jövőjét?

Mit gondol, milyen lesz az élete fél év, egy év vagy akár 3-5-10 év múlva? Elgondolkodott már hasonló kérdéseken?

Tudom, hogy nehéz ezekre a kérdésekre a válasz.

Tudom, a gondolkodás egy nagyon kemény munka, ezért művelik oly kevesen. A jó hír az, hogy nem azt akarom, hogy úgy gondolkodjon, mint én. Azt viszont akarom, hogy gondolkodjon.

Gondolkodjon el (nem, nem a múltján) a jövőjén.

Ha ugyanolyan lesz az élete néhány év múlva is, mint most, akkor azzal Ön elégedett lesz? Milyen életet képzel el magának és családjának? Vannak vágyai, céljai, tervei?

Vannak megoldásra váró problémái?

Mint már mondtam, egy büszke képviselője vagyok annak a szakmának, amely az emberek jövőjét egy pozitív változás irányába képzeli el.

Általában elmondható, hogy ha összehasonlítjuk az emberek jelenét a jövőről alkotott elképzeléseikkel, a kettő nem igazán egyezik meg. Sokan nem úgy élnek most, ahogy azt elképzelték maguknak. A legtöbben azt is elismerik, hogy változásra, egy pozitív változásra lenne szükségük.

Kíváncsi lennék, hogy Ön mit gondol erről a kérdésről.

Én pénzt keresek egy olyan tevékenységgel, amit az emberek többsége utál. Ennek az elsődleges oka véleményem szerint információhiány.

Én a magam ura vagyok és a tevékenységem már az életformámmá vált. Egészségesen élek, van elég időm azokra a dolgokra, amiket szeretek csinálni és fő célom a teljes szabadság elérése, beleértve a teljes anyagi függetlenséget is.

Az igazsághoz tartozik, hogy bizonyos típusú embereknek segítek abban, hogy megoldják a problémáikat és elérjék a céljaikat. Segítek, hogy több idejük és pénzük legyen, miközben egészségesebbek is lesznek.

Ismer esetleg valakit, akinek erre szüksége lenne?

A legtöbb ember tudna ilyen valakit mondani az ismerősei között. (talán Ön is egy ilyen ember)

Sajnos, az, hogy szüksége lenne egy pozitív változásra, még nem elég. Ez az emberek majdnem 100 %-áról elmondható.

Ami viszont döntően fontos ebben a kérdésben, hogy ki az, aki akar változtatni az életén. Ez a gondolat még viszonylag sok ember fejében felmerül.

De még ez is csak egy lépcsőfok, hogy odáig eljusson valaki, hogy ezért talán tenni is kéne valamit.

Nos, itt kezdődnek az igazi kihívások. Ez a nehezebb része a dolognak. Itt derül ki, hogy ki az, aki tényleg akarja a változást és ki az, aki még ott tart, hogy “jó lenne”.

Egy idézettel zárnám ezt az írásomat:

“Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad.” (Hippokratész)

Ha Ön már kész a változásra, és tudja, hogy ezért tennie is kell valamit, kérem, lépjen velem kapcsolatba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.