Menü Bezárás

Negatív hozzáállás a Network Marketing karrieredhez

Találkoztál már olyan emberrel, esetleg közeli ismerősöd családtagod valaki, aki negatív az MLM üzleteddel kapcsolatban? Tudod hogyan kezeld őket?

A legfontosabb tudnivalód ezzel kapcsolatban, akár együtt élsz velük (egy házban az “ellenséggel”) akár nem:

Kit érdekel, hogy mit gondolnak?

Általában érdekel minket, hogy a körülöttünk lévő emberek mit gondolnak rólunk és arról, amit csinálunk. Ez teljesen természetes. Elfogadottak, szeretettek, elismertek akarunk lenni. Ilyen az emberi természet.

De, van itt egy fontos dolog. Ha valaki lehúz téged, kinevet téged, negatív és támadó az irányodban, és ez a valaki történetesen egy “barátod” vagy egy “rokonod”, ez nem az, amit elvársz olyan emberektől, aki állítólag szeretnek téged. Így van?

Kérlek, fogadj el egy gondolatot ezzel kapcsolatban. Ez nyugodtan elmondhatod ezeknek az ismerőseidnek.

Ha nem segítesz az üzletben, ha nem együtt építjük az üzletünket, akkor a negatív véleményed nem érdekel. Egyik fülemen be, a másikon ki. Nem hallom meg és nem is akarom hallani a negatív véleményedet.

Én már nagyon régen megtanultam azt, hogy csak olyan emberekre hallgatok a sikeres MLM üzlet témájában, akik sokkal sikeresebbek nálam ebben az üzletben.

Ha megnézed azokat, akik gúnyolódni mernek, vagy támadják az MLM karriered, a legtöbbjük nem milliomos. A legtöbben még csak sok pénzt sem keresnek. Néhányan persze igen.

De a valóság a legtöbb esetben az, hogy az emberek, akik le akarnak húzni minket egy olyan kiváló dologgal kapcsolatban, mint a network marketing, nem igazán sikeresek a saját életükben.

Ezért nem kell törődni vele, ha negatívan állnak hozzá a Te karrieredhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.