fbpx
Menü Bezárás

Negatív hozzáállás a Network Marketing karrieredhez

Találkoztál már olyan emberrel, esetleg közeli ismerősöd családtagod valaki, aki negatív az MLM üzleteddel kapcsolatban? Tudod hogyan kezeld őket?

Ha egy ideje foglalkozol az MLM hálózatépítéssel, szinte csodaszámba menne, ha nem találkoztál volna olyan emberrel, aki vissza akart húzni téged.

Aki vagy titokban, rejtett, hátulról jövő módszerekkel és elnyomó vagy lekicsinylő kommunikációval azon dolgozott, hogy neked ne sikerüljön.

Vagy éppen teljesen nyíltan a szemedbe mondta, hogy már nem hisz benned és nem hiszi el, hogy ez neked valaha s sikerülni fog?

Kemény dió ez, mert nagyon sokszor családon belülről vagy éppen nagyon közeli ismerősöktől és gyakran puszta jóindulatból történnek ezek az események.

Hogyan tudod ezt kezelni?

A helyzet kulcsa benned van. Itt neked kell erősnek lenni. Tudom, ez nem jó hír, mert annyi minden van, ami foglalkoztat és ezer egyéb dologra is figyelned kell.

A legfontosabb tudnivalód ezzel kapcsolatban, akár együtt élsz velük (egy házban az “ellenséggel”) akár nem:

Kit érdekel, hogy mit gondolnak?

Az az ő véleményük. Te pedig legyél biztos magadban. Legyél biztos abban, hogy Te megcsinálod.

Általában érdekel minket, hogy a körülöttünk lévő emberek mit gondolnak rólunk és arról, amit csinálunk. Ez teljesen természetes. Elfogadottak, szeretettek, elismertek akarunk lenni. Ilyen az emberi természet.

De, van itt egy fontos dolog. Ha valaki lehúz téged, kinevet téged, negatív és támadó az irányodban, és ez a valaki történetesen egy “barátod” vagy egy “rokonod”, ez nem az, amit elvársz olyan emberektől, aki állítólag szeretnek téged. Így van?

Kérlek, fogadj el egy gondolatot ezzel kapcsolatban. Ez nyugodtan elmondhatod ezeknek az ismerőseidnek.

Ha nem segítesz az üzletben, ha nem együtt építjük az üzletünket, akkor a negatív véleményed nem érdekel. Egyik fülemen be, a másikon ki. Nem hallom meg és nem is akarom hallani a negatív véleményedet.

Én már nagyon régen megtanultam azt, hogy csak olyan emberekre hallgatok a sikeres MLM üzlet témájában, akik sokkal sikeresebbek nálam ebben az üzletben.

Ha megnézed azokat, akik gúnyolódni mernek, vagy támadják az MLM karriered, a legtöbbjük nem milliomos. A legtöbben még csak sok pénzt sem keresnek. Néhányan persze igen.

De a valóság a legtöbb esetben az, hogy az emberek, akik le akarnak húzni minket egy olyan kiváló dologgal kapcsolatban, mint a network marketing, nem igazán sikeresek a saját életükben.

Ezért nem kell törődni vele, ha negatívan állnak hozzá a Te karrieredhez.

Te csak menj előre és csináld a dolgod.

Posted in MLM Blog

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*