Menü Bezárás

Önvallomás

Nemrég hallottam ezt a szösszenetet:

Az, hogy hogyan kezded el az üzletet, azon múlik, hogy addig milyen életet éltél és milyen ember voltál. Viszont az, hogy meddig jutsz az üzletben, azon múlik, hogy milyen emberré válsz üzletépítés közben.

Ha jól belegondolsz, ebben lehet valami igazság.

Ha voltál már részese MLM hálózat építésének és esetleg hálózati rendezvénynek is, szerintem előfordult veled, hogy csodálkoztál, kik mennek a színpadra. Nem feltétlenül értetted, hogy miért éppen ők és miért nem mondjuk te.

Van, akiknek az előéletük, az addig felépített kapcsolati hálójuk, a befolyásuk vagy éppen a személyiségük miatt a kezdetekben gyorsan és sikeresen megy a hálózatépítés.

De az, hogy ki meddig jut el benne, az már mindenképpen azon fog múlni, hogy az üzletépítési folyamatban merre fejlődik (fejlődik-e) tovább.

Ezt szerintem elfogadhatjuk igazságnak.

Én az utóbbi időben gondolkodásban, önbizalomban és magabiztosságban rengeteget fejlődtem. Nagyon örülök az olyan beszélgetéseknek, amikor a beszélgetőtársam azt mondja, hogy neki nem kell több információ, elhiszi amit mondok, csak azért, mert én mondtam. Ez megmelengeti a szívem.

Ezért most elkezdem azt az életet élni, amit példamutató vezetőként tervezek megvalósítani. Úgy élek, hogy milliónyi okod legyen egy későbbi időpontban, amikor megkereslek, csatlakozni hozzám.

Bemutatom azokat az értékeket, amelyek miatt a network marketing iparág, illetve a mostani cégem mellett döntöttem. Úgy tervezem, ez lesz az a cég, ami mellett életem végéig kitartok. Elmondom ennek az okát, okait is.

Hosszú távra tervezek.

Őszinte vagyok és őszinte leszek veled, mert hiszek a színvonalas kapcsolatokban.

Lehet, hogy nem értjük és érintjük meg egymást és nem együtt fog folytatódni az utunk, de ez legalább mindenki számára tiszta helyzet lesz.

Ideális esetben pedig egymásra hangolódunk annyira, hogy elfogadod tőlem azt a segítséget, amit nyújtani tudok.

Ez mindenképpen az életed megváltozásával fog járni, de éljen a Pozitív Változás, vagy ahogy a cégünk mondja: Változásra inspirálunk az életben.

Nem tudok elképzelni ennél jobb szlogent.Minden benne van, ami mellett ki tudok állni.

inspirál (ige)

1. Alkotásra ösztönöz, sarkall; terv végrehajtására, szellemi vagy művészi alkotásra, tevékenységre késztet.

2. Cselekvést sugalmaz; egy terv kivitelezésére, egy tett véghezvitelére rávesz.

3. Érzést ösztönöz; érzelmet, hangulatot kelt benne.

4. Ösztönző hatást kelt benne; lelkesíti, ihletett hangulatot kelt benne.

(wikiszótár)

Az a változás, amire inspirállak és invitállak, nagyon sokrétű lehet.

Akár egy komplett testi-szellemi fejlődésről is beszélhetünk, vagy az egészségi állapot egyensúlyba hozásáról, vagy éppen az anyagi helyzet javításáról.

De csak olyan emberekkel akarok együttműködni, akik nyitottan fogadnak a jelenlegi szemléletüktől eltérő információkat is, amiket aztán be tudnak építeni az életükbe.

Nem fogok küzdeni senki véleményének a megváltoztatásáért. Ha Te küzdesz vele, rendben, gyere vissza, amikor tudunk értelmesen beszélni.

Nem fogok vitatkozni veled.

Elmondom, mit csinálok, te is elmondod, milyen az életed, megbeszéljük, mit és hogyan tudunk együtt csinálni, és ha érdekel, akkor együtt megyünk tovább.

Ha nem, nincs harag, akkor ez nem az a helyzet volt, amelyikben együtt tudunk működni. Van ilyen is.

Válassz és dönts.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.