Menü Bezárás

Miért nagyon aktuális MOST az MLM?

Álltunk már valaha ilyen bizonytalan jövő előtt?

Azt tanították, hogy járjunk iskolába, tanuljunk, végezzünk el egy főiskolát, és így megszerezhetjük álmaink állását.

De őszintén, hányan éljük álmaink életét?

Ezt tanították nekünk tanáraink, szüleink, nagyszüleink. De az idők megváltoztak. Sajnos ma már nem minden úgy működik, mint az elmúlt 100 évben. De mi az alternatíva?

Bár gazdaságunk stabilitása megváltozott, általában még ugyanazok a céljaink: magasabb jövedelem, kevesebb stressz, kifizetni az adósságokat, új házat vagy autót vásárolni, nyugdíjba vonulni és élvezni azt. Ezek teljesen jogos célok, viszont tudni kell, hogyan lehet elérni őket.

A legtöbb embernek fontos az állás nyújtotta biztonság, illetve a pénzügyi jövő. Rekord számú munkanélküli él egyik napról a másikra. Szerte a világon emberek millióinak nincs munkája, és rengetegen alulfoglalkoztatottak. Az emberek 95%-a sosem éri el a kívánt anyagi függetlenséget. Nos, mit tehetünk?

Egy alternatíva az otthonról végezhető vállalkozás indítása. De nem úgy tűnik, hogy mindegyik ugyanazt ígéri? Dolgozz akkor, és ahogyan akarsz! Többszörözd a bevételed! Legyél a saját főnököd! Kerülj ki az adósságból! Dolgozz kevesebbet, keress többet! Ez azt jelenti, hogy ezek mind megegyeznek?

A valódi kérdés a következő: hogyan építsen fel egy olyan passzív jövedelmet biztosító vállalkozást, amihez nem kell sok idő, pénz, alkalmazottak és speciális szaktudás.

Képzelje el, hogy egy nap bemegy dolgozni, és a főnöke a következővel fogadja: Egy új tervet vezetünk be, amely az alkalmazottaknak és a cégnek is egyaránt jó. Minden alkalmazottnak meg akarunk tanítani mindent, amit az üzletről tudunk, tehát bárki tud segíteni az üzletépítésben.

A bevételeinket szétosztjuk azon munkatársak között, akik termelékeny munkatársakat képeznek. És minél nagyobb a részesedése a vállalat forgalmából, annál többet fog keresni. A munkatársai által generált forgalom bizonyos százalékát mindig ki fogjuk Önnek fizetni, élete végéig.”

Szeretne egy ilyen cégnél dolgozni?

Egy network marketing cég pontosan így működik. Azt leszámítva, hogy alkalmazottak helyett független munkatársakról beszélünk. A vállalat minden munkatársnak fizet a saját forgalma, valamint a munkatársai által generált forgalom után. És mivel a munkatársak a csapat forgalma után kapnak jutalékot, ezért azok keresik a legtöbbet, akik a legnagyobb, legtermelékenyebb csapatot építik ki.

Robert Kiyosaki így fogalmaz: „Ezáltal egy olyan élethosszig tartó biztonságot lehet kiépíteni, amit egy állás nem tud biztosítani.” Ha pénzügyileg szabaddá akarsz válni, akkor meg kell tanulnod, hogyan építhetsz ki egy hálózatot. A network marketing lehetőséget ad számodra, hogy olyan többmilliós üzletet építhess fel, ami több százezer dollár jövedelmet tud neked biztosítani évről évre.

Rengeteg pénzügyi szakértő egyetért abban, hogy a network marketing lehet a válasz.

Vessen véget a bizonytalanságnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük