Menü Bezárás

Vajon Ön milyen hálózatépítő lenne?

Ön sikeres lenne ebben a tevékenységben munkatársunkként?

Alapvetően ezt feltételezzük, hogy a hálózatépítés akkor jó Önnek, ha sikeres lesz benne, és ezáltal kedvező irányba tudja megváltoztatni az életét.

Olyan emberekkel tudunk és szeretnénk együtt dolgozni, akiket foglalkoztat a saját életük, a jövőjük, és keresik a lehetőséget arra, hogy valamilyen módon változtassanak a jelenlegi helyzetükön. Ők azok, akik jobb életminőséget, nyugalmat és anyagi biztonságot szeretnének teremteni maguknak és szeretteiknek.

Ön ilyen ember?

Igazából azonban nem elég, ha csak szeretne… Ha csak álmodozik és lottószelvényeket vásárol a szebb jövőben bízva, akkor Ön valószínűleg nem a mi emberünk.

De…

Ha Ön nyitott a lehetőségekre, és megfelelő támogatás esetén TUD és AKAR is tenni azért, hogy megvalósítsa az álmait és a vágyait, akkor lehet, hogy érdemes megismerkednünk egymással.

Ez a lehetőség Önnek szól, ha: 

  • nyitott és érdeklődő
  • hajlandó tanulni
  • van valamilyen problémája és akar változtatni rajta
  • hajlandó elfogadni és felvállalni akár egy nem hagyományos megoldást
  • képes elkötelezetten és kitartóan dolgozni
  • képesnek érzi magát arra, hogy tanítson
  • határozott
  • képes döntéseket hozni

Kérjük, alaposan olvassa át és gondolkodjon el a fentieken!

Mi a legjobb az általunk ajánlott lehetőségben?

A kérdésre nem annyira egyszerű a választ, mint azt gondolnánk. Az online értékesítés alapvető előnyei – otthonról egy számítógéppel működtethető, kötetlen időbeosztásban végezhető, nem megy a család rovására, stb. – csak az érem egyik felét jelentik.

A másik fele az, hogy mindezen tevékenységeket egy kidolgozott, javarészt online működő rendszer alapján, gyakorlatilag teljes betanítással végezheti.

A rendszer lelke egy egyszerűen kezelhető értékesítési weboldal és webáruház, amely elvégzi a termékek bemutatását és felveszi a rendeléseket. Tehát olyan online értékesítési formát kínálunk, amely – annak ellenére, hogy maga az értékesítési folyamat online zajlik, legalábbis az első időben – teljes mértékben megfelel napjaink kihívásainak.

De ami még talán ennél is fontosabb…

A rendszerben forgalmazott termékek egytől-egyik kiváló minőségűek. Ez azért nagyon fontos, mert ebből következik az a nagyon érdekes tény, hogy a vásárlók jelentős része – természetesen feltételezve, hogy Ön kiváló szolgáltatást nyújt nekik – újra és újra rendel a termékekből.

A felkészülési idő alatt Ön megismeri a rendszert, megismeri a termékeket, megismerheti a forgalmazás további módjait és lehetőségeit.

Az Ön tevékenységétől, ráfordított idejétől függően mellékjövedelmet vagy akár tartós, magas szintű jövedelmet is képes biztosítani. Sőt, mindezek felett, lehetőséget biztosít Önnek egy olyan passzív jövedelmi forrás megteremtésére, amely továbbadható és örökölhető.

Sőt, már a betanulás ideje alatt is tud pénzt keresni, mivel természetesen a rendelések teljesítésekor keletkező árrés (nagykereskedelmi ár és a kiskereskedelmi ár különbözete) teljes mértékben, azonnal az Öné.

Ezen felül igénybe veheti már meglévő képességeit további jövedelmi lehetőségek kihasználására, vagy megtanulhat olyan készségeket, amelyekkel megszervezhet egy csapatot is magának. Ebben az esetben az értékesítési csapat forgalma után is jár jutalék Önnek.

Mi biztosítjuk Önnek a teljes és működőképes értékesítési weboldalt, webáruházat és háttértámogató rendszert, valamint a szükséges oktatóanyagokat. Ön pedig azonnal elkezdhet dolgozni.

Mit szól egy ilyen lehetőséghez?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük